Häät & Juhlat

Furuvik tunnetaan parhaiten ainutlaatuisena hääjuhlapaikkana, eikä vähiten Suomen oloissa aivan poikkeuksellisen upean puistonsa ansiosta. Muotopuutarhamme on toiminut myös lukuisten vihkimisten näyttämönä meren kimmeltäessä taustalla. Erilaisille suku- ja perhejuhlillekin kartano tarjoaa erityisen edustavat puitteet.

Tilaisuudet meillä ovat aina yksityistilaisuuksia, jolloin koko alue aina merenrantaan saakka on varattu yksinomaan teidän käyttöönne. Päärakennuksen sisätiloissa mahtuu varsinaisissa saleissa ruokailemaan 80 henkilöä. Jos niiden jatkona oleva kirjastokin otetaan mukaan kattaukseen, maksimimäärä nousee 110 henkilöön. Aina sadan hengen kattauksiin saakka pöydät pystytään sijoittamaan siten, että vierailla on näköyhteys toisiinsa. Kaikista saleista ja kirjastosta on näkymä puistoon ja merelle.

Orkesteri ja tanssitila voidaan sijoittaa joko kirjastoon tai viereiseen musiikkihuoneeseen, jossa on myös antiikkiflyygeli. Korkeatasoiset tarjoilut järjestyvät catering-yhteistyökumppaniemme kautta ja tilojen somistus on useimmiten mahdollista tehdä jo edeltävänä päivänä, kuten myös poiskorjuu vasta juhlapäivän jälkeen. Anniskeluoikeuksia Furuvikissa ei ole, eli asiakas voi tuoda omat alkoholijuomat kun kyse on suljetusta tilaisuudesta.

Lisäpalveluna on mahdollista vuokrata erillistä sauna-/uima-allasrakennusta. Hotellitoimintaa Furuvikissa ei ole, mutta esimerkiksi hääparille on mahdollista järjestää majoitus juhlakerroksen vierasmakuuhuoneessa. Kartanon salit ja koko puisto ovat tällöin majoittujien yksityiskäytössä - avioaamun kahdenkeskistä aikaa unohtumattomassa miljöössä.

Tällä hetkellä kesällä 2018 on vielä lauantaijuhlapäiviä vapaana kesä- ja heinäkuussa. Näin etelässä puisto on vielä täysin kukassa syyskuussa, mikä tekee siitä myös mainion juhlakuukauden. Varaustiedustelut ja tarjouspyynnöt myyntipalvelumme kautta:

myynti@furuvik.fi
Löydät meidät myös Facebookista

Sivun hääjuhlakuvat © Maria Hedengren Photography www.mariahedengren.com