Häät & Juhlat

Furuvik tunnetaan parhaiten ainutlaatuisena hääjuhlapaikkana, eikä vähiten Suomen oloissa aivan poikkeuksellisen upean puistonsa ansiosta. Muotopuutarhamme on toiminut myös lukuisten vihkimisten näyttämönä meren kimmeltäessä taustalla. Erilaisille suku- ja perhejuhlillekin kartano tarjoaa erityisen edustavat puitteet.

Tilaisuudet meillä ovat aina yksityistilaisuuksia, jolloin koko alue aina merenrantaan saakka on varattu yksinomaan teidän käyttöönne. Päärakennuksen sisätiloissa mahtuu varsinaisissa saleissa ruokailemaan 80 henkilöä. Jos niiden jatkona oleva kirjastokin otetaan mukaan kattaukseen, maksimimäärä nousee 110 henkilöön. Aina sadan hengen kattauksiin saakka pöydät pystytään sijoittamaan siten, että vierailla on näköyhteys toisiinsa. Kaikista saleista ja kirjastosta on näkymä puistoon ja merelle.

Orkesteri ja tanssitila voidaan sijoittaa joko kirjastoon tai viereiseen musiikkihuoneeseen, jossa on myös antiikkiflyygeli. Korkeatasoiset tarjoilut järjestyvät catering-yhteistyökumppaniemme kautta ja tilojen somistus on useimmiten mahdollista tehdä jo edeltävänä päivänä, kuten myös poiskorjuu vasta juhlapäivän jälkeen. Halutessaan asiakas voi tuoda omat alkoholijuomat kun kyse on suljetusta tilaisuudesta.

Lisäpalveluna on mahdollista vuokrata erillistä sauna-/uima-allasrakennusta. Hotellitoimintaa Furuvikissa ei ole, mutta esimerkiksi hääparille on mahdollista järjestää majoitus juhlakerroksen vierasmakuuhuoneessa. Kartanon salit ja koko puisto ovat tällöin majoittujien yksityiskäytössä - avioaamun kahdenkeskistä aikaa unohtumattomassa miljöössä.

Koronavirusepidemia on vaikuttanut paljon juhlien järjestämiseen ja käytännössä hiljaista meilläkin on keväälle saakka. Toivottavasti tilanne alkaa normalisoitua kesän lähestyessä ja suunniteltuja juhlia päästään järjestämään odotetusti. Tämänhetkinen varaustilanteemme sesonkikuukausille niin tulevana kesäkautena kuin seuraavalle vuodelle 2022 näkyvät alla.

Juhlalauantait keväästä syksyyn 2021


5.6. 12.6. 19.6. 26.6.
3.7. 10.7. 17.7. 24.7. 31.7.
7.8. 14.8. 21.8. 28.8.

Juhlalauantait keväästä syksyyn 2022


4.6. 11.6. 18.6. 25.6.
2.7. 9.7. 16.7. 23.7. 30.7.
6.8. 13.8. 20.8. 27.8.

Tällä hetkellä vapaat ajankohdat näkyvät vihreinä. Klikkaamalla haluttua päivämäärää voitte lähettää sähköpostitse varauskyselyviestin tai tarjouspyynnön.

Toimimme ympäri vuoden, yllä ainoastaan touko-syyskuun tilanne — varaustilanne muilla kuukausilla ja viikonpäivillä sekä tarjouspyynnöt myyntipalvelumme kautta:

myynti@furuvik.fi
Löydät meidät myös Facebookista

Sivun hääjuhlakuvat © Maria Hedengren Photography www.mariahedengren.com