Yritystilaisuudet

Furuvik on historiallisesti arvokas ja hyvin edustava näyttämö erilaisille yritystilaisuuksille ja tapahtumille. Oli sitten kyse kokouksesta, tuotepromootiosta tai vaikkapa kesäjuhlista, pystymme räätälöimään kokonaisuuden, joka hyödyntää kartanon ominaispiirteitä tapahtumaan sopivalla tavalla.

Myös yritystilaisuudet ovat aina yksityistilaisuuksia, eli koko alue on varattu yksinomaan asiakkaan käyttöön. Näin takaamme oman rauhanne meillä, vaikka kyse olisi vain kymmenen hengen kokouksesta. Korkeatasoiset tarjoilut järjestyvät catering-yhteistyökumppaniemme kautta. Kesäaikana kuuluisa puistomme tarjoaa ehtymättömästi inspiraatiota esimerkiksi erilaisten tuotekuvausten toteuttamiseen.

Vuonna 1983 valmistunut erillinen sauna-/uima-allasrakennus on autenttinen aikamatka muutaman vuosikymmenen taakse, vuosiin, jolloin saunominen oli erottamaton osa suomalaisten yritysten edustus- ja päätöksentekokulttuuria. Saunaa on mahdollista vuokrata myös erillisenä ja siellä on käytettävissä haluttaessa kokoustila enintään 10 hengen ryhmille. Saunatiloihin mahtuu 20 henkilöä samanaikaisesti kylpemään ja illanvietto onnistuu myös saman rakennuksen tilavassa takkahuoneessa.

Sauna-/uima-allastilat

Varaustiedustelut ja tarjouspyynnöt myyntipalvelumme kautta:

myynti@furuvik.fi
Löydät meidät myös Facebookista